top of page
Business Conference

KERJASAMA

MPSB telah membentuk perkongsian strategik dengan organisasi yang bereputasi untuk meningkatkan perkhidmatan kami kerana perniagaan yang mampan adalah matlamat utama kami. Kami akan diikuti dengan era baharu teknologi di Malaysia untuk perkhidmatan Pembiayaan. Kerjasama tersebut membolehkan kami memanfaatkan kepakaran dan teknologi mereka untuk menyampaikan penyelesaian kewangan yang inovatif dan lancar.

CTOS LOGO.png

CTOS ialah Agensi Pelaporan Kredit (CRA) terkemuka Malaysia di bawah bidang kuasa Pegawai Daftar Agensi pelaporan Kredit, Kementerian Pembiayaan dan dikawal selia di bawah Akta Agensi Pelaporan Kredit 2010

Di kEATchen, ruang dapur awan yang mereka sediakan untuk operasi makanan jalanan di Malaysia pada asasnya adalah ruang penyediaan makanan dengan integrasi tch untuk perniagaan makanan penghantaran sahaja.

p1h5jln3ul1fp2174tk8eue1p1e4_page_01.jpg
KOK Brother .jfif

Kok Brothers adalah kedai motosikal terbaik yang menawarkan motosikal baharu dan terpakai pada harga terbaik. Terletak di Bandar Tun Razak, Jalan Cheras dan Jalan Sungai Besi.

SS Solution adalah sebuah syarikat yang menyediakan pelbagai gajet di seluruh Malaysia. Mereka menawarkan kepada pelanggan telefon pintar, jam tangan pintar, tablet dan aksesori terkini. 

SS Solution Logo.jpg
GoPay (ATX).png

GoPay menyediakan penyelesaian gerbang pembayaran kepada perniagaan dan peniaga. Pembayaran dilakukan melalui kad kredit/debit, pindahan wang melalui bank dan dompet.

MyPOSPay (ATX).png

Dengan MyPosPay ialah pembangun platform dalam talian untuk pembiayaan titik jualan. Ia menawarkan penyelesaian yang membolehkan pelanggan membeli produk dan membayar secara ansuran bulanan dalam rangkaian rakan kongsi. 

PayHub menawarkan get laluan pembayaran untuk perniagaan anda dengan menyepadukan API membolehkan apl mudah alih, tapak web, mesin POS, terminal EDC dan kiosk anda menerima pembayaran untuk lebih 150 produk.

PayHub (ATX).png

Autonest Sdn Bhd ialah jualan runcit apa-apa jenis produk melalui jualan internet kenderaan bermotor N.E.C prestasi lain. 

autonest logo.jpeg
saudagar emas logo_page-0001.jpg

Saudagar Emas adalah kedai emas maya yang tiada bandingannya. Koleksi barang kemas yang dipaparkan di sini adalah berkualiti tinggi dan terjamin.

bottom of page